31 Mart 2008 Pazartesi

MATEO CAFE VE PASTHA :))

iç3




Herkese iyi haftalar..Dileriz sağlıklı, sıhhatli ve başarı dolu güzel bir hafta olur hepimiz için...


Bugün sizlerle bir tarif yada bir pastayı değil, sevincimizi ve heyecanımızı paylaşmak istedik..Bildiğiniz gibi şeker hamuruyla başlayan aşkımız hızlı bir şekilde ilerliyor ve gün geçtikçe bu aşkın bizlere çeşitli sürprizleri oluyor.. Önce siparişlerimiz ardı ardına gelmeye başladı :)) Çok heyecanlandık, çok mutlu olduk :)) Asıl büyük sürprizi ise geçen haftalarda gelen bir telefonla yaşadık..Fransız Sokağı'nda bir cafe, yaptığımız işleri beğenmiş ve müşterilerine ikram edebilecekleri değişik kurabiye vs. gibi lezzetleri kendilerine hazırlayıp hazırlayamayacağımızı sormuştu :))







Yine çok heyecanlandık , çok mutlu olduk :) Ve geçtiğimiz cuma günü hem sunabileceğimiz lezzetleri göstermek ve hem de tanışmak amacıyla bu şirin mi şirin sokaktaki MATEO CAFE ye konuk olduk..


Mateo Cafe'nin en büyük özelliği mekanın içinde tarihi çok eskilere dayanan bir dilek kuyusunun bulunması..Üzerinde kalın cam bulunan bu kuyuyu sizler için resimledik..

İşte böyleee :)) Sizlerde bu baharın cıvıl cıvıl yaşandığı sokakta, bu harika cafede oturup kahvenizi yudumlarken, bir yandan da bizim kurabiyelerimizin tadına bakabileceksiniz artık :))))