10 Temmuz 2008 Perşembe

ÇILGIN 29. YAŞ PARTİSİ :)

cahide14



Bu çılgın 29. doğumgünü kutlaması, sevgili Hande Hn.'ın çok yakın arkadaşlarının kendisi için Cahide Sayfiye'de düzenlediği bir organizasyondu..



cahide13



Hande Hn., kendisi için düzenlenen bu özel geceye özgü bir pasta ve pasta konsepti olarak ise Cahide Sayfiye'nin sahnesini yaptırmak istediğini söyledi..



cahide15



Yukarıda görmüş olduğunuz fotoğraflar, tamamı bitmemiş ancak geri kalanı Cahide'de tamamlanıp geceye yetiştirilmiş ve pillerin izin verdiği kadar çekilebilmiş pasta karelerimizdir :)

cahide12


Hande Hn. için bu çok özel ve anlamlı olan sürpriz organizasyonda; birbirinden güzel ve alımlı 29 bayan bulunuyordu...


cahide



Hande Hn. ; kendisine bu partiyi düzenleyen sevgili dostları için her zaman bu geceyi ve dostluklarını anımsatacak birer hediye hazırlatmak istediğini ve hayalindekini gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceğimizi sorduğunda tereddütsüz kabul ettik..


cahide2



Bugüne kadar hiç rastlamadığımız hayal ne miydi? :))


cahide3



Tüm özelliklerini tek tek not aldığımız 29 bayanın herbirinin kendine benzeyen birer figürü yapılacak ve herbiri yanlarında isimleri yazılı pasta şeklindeki minik hediye paketlerinin üstüne oturtulacaktı..


cahide4



Bu mini hediye paketleri, kutlama başlamadan önce oturma düzenine göre masalara yerleştirilecek, dolayısıyla kutlamaya her gelen kişi öncelikle kendi hediyesini bulacak ve geceden ayrılırken de evine götürebilecekti...



cahide5



Bizce kusursuz ve harika bir fikirdi ve inanın koşturmacası ve hazırlıkları ne kadar yoğun ve yorucu geçse de inanılmaz keyifliydi..



cahide6



Uykusuz geçen 6 gece, saatlerce süren telefon trafiği ve koşturmacanın ardından işte bu güzellikler çıktı ortaya...

cahide7



Kusursuzluğa ve farklılığa önem veren ve titizlikle işini takip eden Sevgili Hande Hn.'ın o gece defalarca yinelediği beğenisi bizleri çok mutlu etti..


cahide8



Aynı zamanda, mekana gelen bayanların masanın başında takındıkları şaşkınlık ve yerini mutluluk ve beğeniye bırakan ifadelerini görmek gerçekten çok güzeldi :)

cahide11



Şimdi sizleri bu güzel bayanlar ile yalnız bırakıyoruz...

cahide9



Biz hediye paketlerimizi hazırlarken çok eğlendik ve keyif aldık umarız sizlere de aynı duyguları hissettirebilmişizdir..



cahide10



Sevgili Hande Hn.' a sevdikleri ile beraber mutluluk ve huzur dolu daha nice seneler diliyoruz...