17 Eylül 2008 Çarşamba

PASTHA BY N&F EKİM AYI SEMİNER PROGRAMI

TEMEL ŞEKER HAMURU SEMİNERİ

15.10.08 ÇARŞAMBA
18.10.08 CUMARTESİ

Yer :Altunizade
Eğitmen : Nilay Cinisli & Feyza Fidan
Eğitim Saatleri : 11.00 - 17.00
Eğitimler Min. 3 - Max.5 kişilik gruplar halinde düzenlenecektir.

Şeker Hamuru ile çalışmaya uygun pandispanya yapımı
Pandispanyanın katlandırılması
Pandispasyanın kaplamaya hazırlanması
Pastaya uygun krema yapımı
Şeker Hamuru yapılışının teorik olarak anlatımı
Şeker Hamurunun renklendirilmesi
Şeker Hamuru ile pastanın kaplanması
Fiyonk yapımı
Pastaya şeker hamuru ile hediye paketi görüntüsünün verilmesi



ŞEKER HAMURU MODELLEME SEMİNERİ

11.10.08 CUMARTESİ
22.10.08 ÇARŞAMBA

Yer : Altunizade
Eğitmenler : Nilay Cinisli & Feyza Fidan
Eğitim Saatleri : 11.00 - 17.00
Eğitimler Min. 3 - Max.5 kişilik gruplar halinde düzenlenecektir.

Modelleme Hamuru yapılışının teorik olarak anlatımı
İnsan modelleme
Hayvan modelleme
Obje modelleme
Strafor pastanın şeker hamuru ile kaplanması
Maket için özel konsept figür çalışması
Hazırlanan figürlerin pastaya yerleştirilmesi

Not: 11.10.2008 tarihli seminer için 2 kişilik yer mevcuttur.





ŞEKER HAMURU İLE ÖZEL ATÖLYE ÇALIŞMALARI

30.10.08 PERŞEMBE

Yer: Altunizade
Eğitmenler: Nilay Cinisli & Feyza Fidan
Eğitim Saatleri : 11.00 - 17.00
Eğitimler bire bir verilecektir.Min. ve max. 2 kişilik gruplar halinde düzenlenecektir.

Kendi belirlediğiniz ve hayalini kurduğunuz pasta konsepti doğrultusunda eğitmenle bire bir figür çalışması ve bu figürlerin 10 kişilik maket veya 6 kişilik pasta üzerinde birleştirilmesi

NOT:Bu atölye çalışmasına katılabilmek için kursiyerlerin ilk iki workshopa katılmış olmaları gerekmektedir.


Bilgi için telefon yada mail yoluyla bize ulaşabilirsiniz.